Gastrofen Pasta 80 ml injector

Mervue
102104
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties & Gebruiksaanwijzing

Gastrofen - Natuurlijk ondersteuning voor paarden met maagzweren

Gastro-intestinale ulcera komt veel voor bij vooral prestatiepaarden. Omdat maagzweren zo oncomfortabel kunnen zijn voor paarden, is de verleiding voor hun eigenaars om het product te bereiken dat de snelste verlichting biedt, meestal in de vorm van conventionele medicijnen. Echter, deze medicijnen blokkeren of bufferen het maagzuur van het paard, wat de spijsvertering op de lange termijn belemmert. Tien tot vijftien procent van de eiwitvertering hangt af van de pepsineactiviteit in de maag en pepsine is alleen actief in een zure omgeving (d.w.z. wanneer maagzuur aanwezig is). Maagzuur werkt ook als een verdediging tegen pathogene bacteriën die de maag en dunne darm koloniseren. Terwijl conventionele medicijnen onmiddellijke verlichting bieden voor het paard, interfereren ze uiteindelijk met de spijsvertering en zetten ze het paard op voor andere langdurige problemen.

Opmerking: voor paarden op conventionele drugs raden we het gebruik van Pro-Bio Forte 20g per dag dagelijks aan om de spijsvertering en de maaggezondheid van het paard te ondersteunen.

Uitgebreide info over Gastrofen KLIK HIER

Opmerking: vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn. Ook zou idealiter elk paard met maagzweren Pro Bio Forte 20g per dag op continue basis in het voer moeten voeren. 10g 's morgens en' s avonds voer.

Samenstelling

Analytische bestanddelen:
Vocht 42,3%, ruwe as 19,7%, ruwe eiwit 3,5%, ruwe vezel 1,6%, ruwe olie en vet 0,1%, Natrium 0%

Samenstelling:
Gladde Iep poeder, Calcium Carbonaat, Fructooligosaccharide (prebiotica) Calcium Chelate, Magnesium Hydroxide, Glycerine, Zeewier

Additiven per 80 ml:
Vitaminen
Vitamine E α tocopherol (3A700) 160 mg
Aminozuren, hun zouten en analogen
Threonine (3.3.1) 800 mg
Darmflora stabilisatoren
Saccharomyces Cerevisiae 4b 1702 (NCYC Sc 47) 6 x 109cfu

Gebruiksaanwijzing

Geef een portie van 80 ml per dag
40 ml vóór de ochtendvoeding
40 ml voorafgaand aan het avondvoer
Voer minimaal 14 dagen of langer voer naar behoefte of aanbevolen door uw dierenartsOpmerking: vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

Ook zou idealiter elk paard met maagzweren Pro Bio Forte 20g per dag op continue basis in het voer moeten voeren. 10g 's morgens en' s avonds voer.