Bestelinformatie

Natuurlijk stellen wij het op prijs wanneer u een bestelling bij ons plaatst. Voordat u echter uw keuze aan ons doorgeeft willen wij u graag wijzen op onze Algemene Voorwaarden, Leveringstermijn en Verzendkosten.

De verzend- en administratiekosten per afleveradres 
Bij bestellingen tot € 50 binnen Nederland bedragen € 7,95. Wanneer u een bestelling plaatst van meer dan € 50 bedragen deze kosten slechts € 3,95. Uw bestelling wordt dan, mits voorradig, binnen 2-3 werkdagen bij u afgeleverd. Bestellingen voor een bedrag vanaf € 100 binnen Nederland worden gratis bij u bezorgd.

Voor de verzendkosten naar een afleveradres buiten Nederland en die niet in de lijst voorkomen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Hoe kunt u betalen:

IDEAL: bij IDEAL wordt via internetbankieren het verschuldigde bedrag, bij voldoende saldo, direct op onze bankrekening gestort. Zodra wij bericht hebben gekregen van de bank dat het bedrag daadwerkelijk is gestort gaan wij over tot verzending van de door u bestelde producten.

PayPal: Als u beschikt over een PayPal account kunt u direct het verschuldigde bedrag overmaken. Wij krijgen van PayPal direct bericht zodra deze transactie is volbracht en gaan wij direct over tot verzending van de door u bestelde producten.

Credit Card: U kunt zowel met Master Card als Visa Card bij ons betalen.

Verzenden:
Uw bestelling wordt verzonden per Post Nl. Voor het correct afleveren van uw bestelling is het van groot belang dat er iemand aanwezig is op het door u aangegeven afleveradres, er dient namelijk getekend te worden voor ontvangst.

In principe zorgt EquiCanine voor voldoende voorraad, toch kan het voorkomen dat uw product niet voorradig is. In dat geval wordt u wanneer uw bestelling bij ons binnenkomt zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.