Iron Booster

Mervue
100101
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Ondersteunt de maximale beschikbaarheid van ijzer voor sport paarden.
Iron Booster is een zeer smakelijk supplement dat is geformuleerd om te helpen bij het onderhouden van gezonde bloedwaarden. .

Iron Booster ondersteunt:
-Het voorkomen van bloedarmoede
-Zuurstofaanvoer in het bloed
-Goede spijsvertering
-Energie toename
-Darmflora na antibiotica kuur

Iron Booster moet routinematig worden verstrekt voorafgaand aan races of wedstrijden om maximale niveaus van essentiële bloed-voedingsstoffen te helpen die paarden en pony’s nodig hebben. Iron Booster bevat Iron MAAC om een hoge mate van biologische beschikbaarheid te garanderen.

Iron Metalosates zijn metaalaminozuurchelaten. IJzer in deze vorm is beter beschermd tegen ongunstige interacties in de darm en meer beschikbaar voor het paard en de pony. Veel van het ijzer in grond en kruiden is geoxideerd en niet beschikbaar voor het dier. Hoge innames van mangaan zullen ook de absorptie van ijzer blokkeren. Toegevoegde B-vitamines van het vitamine B-complex worden niet in aanzienlijke hoeveelheden in de weefsels opgeslagen en een regelmatige aanvulling is essentieel.
De B-complex vitaminen spelen een belangrijke rol bij het voorkomen van bloedarmoede en het bevorderen van een goede spijsvertering.

Verpakking: 1 of 2,5 liter

Samenstelling Analytische bestanddelen:
Ruwe as 0,6% Ruwe celstof 0,1% Ruwe olie en vet 0,3% Vocht 72% Natrium 0%

Samenstelling: Rozemarijn, Zeewier

Additieven
Vitaminen:
Vitamine B1 (Thiamine Hydrochloride) 2.500 mg, Riboflavine 1,250 mg, Vitamine B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 420 mg, Vitamine B12 (Cyanocobalamine) 2.500 mcg, Nicotinezuur 3,335 mg, Calcium-D-pantothenaat 1,335 mg, Foliumzuur 335 mg, Biotine 8 mg
Spoorenelementen:
Ferrous chelate glycine hydrate E1 937 15.625 mg
Gebruiksaanwijzing Paarden in training: voed 60ml dagelijks
Veulens en Jaarlingen: Voed dagelijks 30ml
Paard herstellende van bloedarmoede: voer dagelijks 60 ml