Amino Boost

Mervue
101102
    Levertijd:2-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Samenstelling en Gebruiksaanwijzing

Ter ondersteuning en ontwikkeling van spieren

Aanvulling van aminozuren en andere voedingsstoffen om spierontwikkeling in het paard te ondersteunen.

Creatine: het effect van creatine is dat het spieren in staat stelt meer energie op te slaan. Hierdoor kunnen spieren intenser samentrekken, voor langere duur en vaker. Creatine helpt ook het vermogen van het lichaam om de eiwitten te produceren die worden gebruikt tijdens spiercontractie en resulteert in verhoogde spierdichtheid, grootte en kracht.
Creatine verhoogt kracht en kracht
Creatine kan het uithoudingsvermogen van sporten verhogen
Creatine zal krachtige starts stimuleren
Creatine kan het begin van vermoeidheid uitstellen

Gamma Oryzanol is een antioxidant die natuurlijke bestanddelen van rijstzemelen bevat en de eiwitsynthese ondersteunt. Gamma-oryzanol bevordert de ontwikkeling van droge spiermassa en wordt gebruikt bij het versnellen van de gewichtstoename en het vergroten van de vet / vet ratio's bij paarden. Voordelen voor het cardiovasculaire systeem zijn onder meer vermindering van schadelijke LDL-serumcholesterol en opbouw van plaque op de vaatwanden. Toegenomen paardenkracht Fysische prestaties en uithoudingsvermogen zijn toegeschreven aan de consumptie van gamma-oryzanol, dit is waarschijnlijk gerelateerd aan groei en spierontwikkeling.

L-Carnitine helpt om meer energie vrij te maken tijdens het opwarmen, maakt snel herstel mogelijk na hard werken en helpt uitputting te voorkomen en is een natuurlijk aminozuur en bevat geen verboden middelen. L-Carnitine Verbetert de prestaties en uithoudingsvermogen en ondersteunt spiervermoeidheid. L-Carnitine speelt een belangrijke rol in het energie metabolisme. Het draagt langketenige vetzuren in mitochondriën (de celoven) waar ze worden omgezet in energie voor spiercontractie.

Aminozuren: zijn essentieel voor de gezondheid van uw paard. Er zijn 21 verschillende aminozuren gebruikt als bouwstenen om eiwitten te vormen. Je paard heeft alle 21 van deze bouwstenen nodig om die eiwitten in zijn lichaam te bouwen. De kracht van de natuur is zodanig dat een paard 12 van die aminozuren zelf kan aanmaken zonder een voedingsbron (anders dan koolstof en stikstof). Voor de andere negen heeft hij echter hulp van buiten nodig. Paarden hebben meer aminozuren nodig als ze groeien omdat ze spieren produceren, die zijn opgebouwd uit eiwitten.

Lysine: spierontwikkeling en botgroei plus stimuleert maagzuur.

Methionine: Haar- en vachtgroei, voorkomt afzetting en aanhechting van vet in lever, seleniumabsorptie, antioxidant en anti-arthritisch.

Threonine: verbetert de groei en voedselefficiëntie, produceert adrenaline en is een voorbode van schildklierhormonen.

Arginine: maakt insuline en groeihormoon vrij, voedingshulp bij kankertherapie, bestrijdt de tumorgroei en stimuleert de productie van T-cellen.

Histidine: onderhoudt plasma, hematocriet en serumalbumine, vrijkomt histamine, reguleert pijn, anti-artritis. Stimuleert ook maagzuursecretie en verbetert de eetlust.

Fenylalanine: produceert epinefrine en norepinephrine en werkt als een antidepressivum.

Tryptofaan: onderdeel van serotonine, dus werkt als een stemmingsstabilisator. Voorloper van niacine en kan helpen bij de bloedstolling.

Valine: Reguleert eiwitomzetting en energiemetabolisme met leucine en isoleucine. Is essentieel voor spiercoördinatie.

Leucine: zorgt ervoor dat spiereiwitten niet verslechteren.

Isoleucine: Vormt hemoglobine en bestrijdt degeneratie van het zenuwstelsel.

Verpakking: 3 kg

Samenstelling

Analytische bestanddelen:
Vocht 2%, ruwe as 0,1%, ruwe eiwit 57%, ruwe vezel 0,1%, ruwe olie en vet 6%, Natrium 0%,Methionine 4%, Lysine 12%, Suikers 36%

Samenstelling:
Glucose, Creatine (25%), Rijst Zemelen (Gamma Oryzanol 1,5%)

Additiven per kg:
Aminozuren:
Methionine 40.000 mg, Threonine 50.000 mg, Lysine 120.000 mg, Leucine 27.000 mg, Valine 20.000 mg , Isoleucine 20.000 mg, Glysine 3.620 mg, Proline 4.300 mg, Hydroxypoline 12.500 mg, Glutaminezuur 15.200 mg, Alanine 3.700 mg, Arginine 8.050 mg, Asparaginezuur 3.700 mg, , Phenylalanine 4.200 mg, , Histidine 2.200 mg, Tyrosine 3.100 mg, Serine 4.400 mg, Cystine 1.170 mg, Cysteine 150 mg

Chemisch duidelijk omschreven stoffen met een vergelijkbaar biologisch effect als vitamines:
Carnitine 25.000 mg

Gebruiksaanwijzing Volwassen paard 25 g 's morgens en' s avonds gemengd in voer (1 volle lepel 25 g)
Jaarling 50g 's morgens en' s avonds gemengd in voer
Veulen 15g 's morgens en' s avonds gemengd in voer

Opmerking: vers drinkwater moet altijd beschikbaar zijn.

Gerelateerde Producten